Hondenvoeding met een hoog vleesgehalte

‘Je bent wat je eet’, dat is voor honden al even relevant als voor mensen. Het beste wat u kunt doen om te zorgen dat uw hond gezond en gelukkig is, is hem kwaliteitsvoeding aanbieden.

Het maakt niet uit of uw hond een puppy is, een volwassen hond of een oudere hond, hij verdient hondenvoeding van de beste kwaliteit, zodat hij gegarandeerd alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft om sterk en gezond te blijven. Onze kwaliteitshondenvoeding met een hoog vleesgehalte is specifiek daarvoor ontwikkeld. Ze is zorgvuldig samengesteld om het juiste evenwicht aan ingrediënten te bevatten voor uw hond.

U kunt kiezen tussen een groot aanbod heerlijke variëteiten met een hoog vleesgehalte, waaronder ons assortiment 80/20. Omdat deze voeding zoveel vlees bevat, weet u zeker dat uw hond de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. Vlees is een uitstekende bron van eiwitten en honden hebben deze nodig om te groeien en fit te blijven. Wanneer uw hond droge hondenvoeding met veel vlees van hoge kwaliteit eet, voelt hij zich verzadigd en voldaan, en u kunt gerust zijn dat hij het beste krijgt.

Onze hondenvoeding met een hoog vleesgehalte is beschikbaar in verschillende verpakkingsgroottes. Als u online koopt, kunt u bovendien genieten van ons klantenprogramma, waarbij u één punt krijgt per euro die u uitgeeft.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren