Het maakt niet uit hoe oud uw kat is, van kitten tot oudere kat is het belangrijk dat u ze de juiste voeding heeft. Te veel katten krijgen voeding van lage kwaliteit en met weinig voedingsstoffen. Dat betekent dat vaak dat het baasje de gezondheid van de kat op het spel zet..

Alle katten, van straatkatten tot katten met een stamboom, hebben voeding nodig met veel vlees en weinig koolhydraten. Voeding van lage kwaliteit leidt vaak tot een opgeblazen gevoel en winderigheid. Het kan een groot verschil maken als u overschakelt op biologische voeding van hoge kwaliteit.

Bij Simpsons Premium ontwikkelen we droge en natte voeding die uw kat doet likkebaarden als het etenstijd is. We gebruiken alleen vlees dat ook in voeding voor mensen worden gebruikt, dus u weet zeker dat het lekker en voedzaam is. Katten zijn gek op onze variëteiten met vlees: kip, konijn, eend en andere smaken.

Al onze droge en natte kattenvoeding is geproduceerd volgens de strengste normen, want we willen uw kat helpen om lang en gezond te leven. Met de juiste voeding blijft uw kat gezond, niet alleen als ze graag de deur uitrent om op jacht te gaan, maar ook als ze liefst de hele dag voor het haardvuur ligt te luieren..

Als u onze voeding aan uw kat geeft, zult u wensen dat u jaren geleden al was overgestapt, want u zult duidelijk het verschil merken aan de vacht, het gebit en de gewrichten van uw kat. Oudere katten zullen meer energie hebben en na al die jaren opnieuw levenslustiger zijn.