Levering

Levering van honden- en kattenvoeding bij u thuis

Bestellingen die van maandag tot donderdag vóór 14.30 u. GMT worden ontvangen, worden dezelfde dag nog op de post gedaan en worden normaal gezien de volgende dag geleverd in het VK. Bestellingen die op vrijdag vóór 14.30 u. GMT worden ontvangen, worden dezelfde dag nog op de post gedaan en worden normaal gezien op maandag geleverd in het VK.

Bestellingen die op vrijdag na 14.30 u. GMT, op zaterdag of op zondag worden ontvangen, worden maandag op de post gedaan en worden normaal gezien op dinsdag geleverd in het VK (in geval van feestdagen kan dit later zijn).

Als uw bestelling in ons magazijn wordt afgehaald, ontvangt u een e-mail of sms-bericht met melding van de dag van levering.  Zodra de bestelling op de ochtend van de levering wordt ingescand in de bestelwagen krijgt u een melding van de tijd waarbinnen uw pakket normaal gezien zal afgeleverd worden.

Let op, in drukke periodes rond Pasen en Kerstmis (periode van begin november tot begin januari) kunnen we niet garanderen dat uw levering de volgende dag wordt afgeleverd. 

De standaard leverkosten zijn £ 4,05. Bestellingen van meer dan € 25,00 worden gratis geleverd *met uitzondering van fokkersprogramma*

WGeef uw mobiele telefoonnummer op wanneer u bestelt, zodat wij u een melding kunnen sturen van de tijd waarbinnen uw pakket normaal gezien zal afgeleverd worden en u kunnen laten zien waar uw pakket zich bevindt. U ontvangt ook een e-mail waarin u verschillende zaken kunt wijzigen. U kunt bijvoorbeeld extra informatie doorgeven voor de chauffeur.

**We kunnen indien gewenst uw pakket op een veilige en afgesloten plaats achterlaten zonder uw handtekening te moeten vragen, maar dat gebeurt op uw eigen risico***

In de gemeentes met de volgende postcodes wordt na 48 uur geleverd en kost de levering £ 8,20 per 30 kg.

BT, GY, JE, ZE, HS1-9, IM, IV40-51, IV55-56, KA27-28, KW15-17, PA20, PA30, PA32-34, PA41-49, PA60-78, PH42-44, TR21-25

Levering rond de feestdagen

****Bestellingen die we vóór 14.30 GMT ontvangen op vrijdag 22 december, worden nog dezelfde dag verzonden, zodat ze tussen kerstdag en Nieuwjaar kunnen worden geleverd. Bestellingen die later worden geplaatst, worden verzonden wanneer we terug aan het werk zijn, op dinsdag 2 januari 2018**