Simpsons Premium is een familiebedrijf. Het werd in 2009 opgericht door Craig en Lisa Simpson. In 2012 kwam hun dochter Lauren bij het bedrijf werken en in 2015 volgde hun zoon Jamie. Zo werd de opvolging verzekerd.

Omdat ze al 18 jaar lang honden van grote rassen houden en fokken, weten ze heel goed dat voeding met ingrediënten van lage kwaliteit kan leiden tot allerlei gezondheids- en gedragsproblemen, waaronder intolerantie voor bepaalde ingrediënten, huidproblemen, lusteloosheid en hyperactiviteit.

Samen met een vooraanstaande Britse voedingsdeskundige ontwikkelden ze een volledig gamma van hun eigen unieke recepten, geschikt voor alle rassen honden en katten.

Alle droge voeding wordt geproduceerd in het VK en de ingrediënten worden indien mogelijk plaatselijk ingekocht.  Het gamma natte voeding wordt in Duitsland gemaakt, omdat Duitsland volgens de familie Simpson momenteel de beste en meest betrouwbare plaats is voor de productie van biologische producten.  De producten bevatten geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen of bewaarmiddelen, ook de rauwe ingrediënten niet.

In 2014 kreeg het gamma natte voeding een hoog aangeschreven prijs van de lezers van het magazine “Your Dog”. Het was toen nog maar 12 maanden op de markt.

In 2015 was Simpsons Premium het eerste Britse bedrijf dat een droge volledige voeding 90/10 voor katten en kittens op de markt bracht, en het eerste Britse bedrijf dat natte hondenvoeding met de smaken kangoeroe, everzwijn en struisvogel aanbood.

De producten zijn in heel Europa verkrijgbaar.

Cat & Dog

Klantenprogramma

Het klantenprogramma van Simpsons Premium is beschikbaar voor al onze online klanten, als bedankje dat u bij ons koopt. Gebruik uw punten bij uw volgende bestellingen. Bij ons hoeft u geen minimumbedrag uit te geven.

Meer Weten

Registreer u voor onze mailinglijst

Registreer u vandaag voor onze mailinglijst en u wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve aanbiedingen en nieuws.